Donaties


Stichting Life With Joy mocht voorjaar 2023 van samenwerkende kerken in Heemskerk een gift van maar liefst 1000 euro ontvangen. In de periode van Pasen organiseren de kerken een sobere maaltijd waarbij iedere keer een ander goed doel wordt uitgekozen om aan te doneren.

Nel Souwer, betrokken bij de kerk van Leger des Heils Kennemerland; “Stichting Life With Joy zet zich ieder jaar in om honderden gezinnen te verblijden met een kerstpakket. Wij dragen hier als samenwerkende kerken graag aan bij”.

In 2022 mochten we maar liefst 200 decoratieve tegels met sleutelhanger en pen ontvangen van Stichting Hour of power. Ieder ontvangend gezin kreeg hiermee de belangrijke boodschap dat hij of zij geliefd is. Ook in 2023 hebben zij steun toegezegd.

In 2022 ontvingen we van Broodkruimels meer dan 200 kerstkaarten voor in de kerstpakketten. Hierdoor kunnen we met een grote groep vrijwilligers een persoonlijke boodschap aan het gezin overbrengen.

Kerstkaarten

Voor 2023 is er een bedrag nodig van € 22.000 om 300 pakketten ter waarde van € 60,00 per pakket te maken. Het resterende bedrag zal worden gebruikt voor een cadeaubon voor de kinderen. Deze pakketten zullen wij op 16 december klaar maken en rondbrengen. Via social media hebben we links gedeeld waarin we vragen om een donatie.

Dankbaar zijn wij ook voor alle vrijwilligers die zich belangeloos inzetten om ons te ondersteunen, zowel in het proces ernaar toe, als op 16 december. Een gedeelte van de kerstpakketten wordt door de vrijwilligers rondgebracht en een gedeelte wordt opgehaald door de hulpverleners die de gezinnen hebben opgegeven.

SAMEN MAKEN WE HET MOOIER! Wil je een donatie doen? Dat kan, via de volgende bunq link:

 

Doneer direct aan Stichting Life With Joy