Donaties


In 2021 mochten we maar liefst 100 decoratieve tegels ontvangen van Stichting Hour of power om in de kerstpakketten te doen. Ieder ontvangend gezin kreeg hiermee de belangrijke boodschap dat hij of zij geliefd is. Ook in 2022 hebben zij steun toegezegd en zullen ons 200 cadeaus schenken.

Zowel in 2021 ontvingen we van Broodkruimels meer dan 100 kerstkaarten voor in de kerstpakketten. In 2022 hebben we 200 kaarten mogen ontvangen. Hierdoor kunnen we met een grote groep vrijwilligers een persoonlijke boodschap aan het gezin overbrengen.

Kerstkaarten

Voor 2022 is er een bedrag nodig van € 12.000 om 200 pakketten ter waarde van € 60,00 per pakket te maken. Deze pakketten zullen wij op 17 december klaar maken en rondbrengen. Via LinkedIn, Facebook, Twitter, vrienden, collega’s en familie hebben we tot nu toe al vele donaties mogen ontvangen.

Dit jaar hebben we voor het eerst ook een steunactie aangemaakt. Het is nu 2 december 2022 en we zijn ruim over de helft. Wat een zegen!

https://steunactie.nl/actie/kerstpakkettenactie-voor-minima/-13226#

Via deze steunactie zijn er afgelopen weken naast de zichtbare donaties ook vele anonieme giften binnengekomen, wij zijn iedereen enorm dankbaar!

Dankbaar zijn wij ook voor alle vrijwilligers die zich belangeloos inzetten om ons te ondersteunen, zowel in het proces ernaar toe, alsook op 17 december. Een gedeelte wordt door de vrijwilligers rondgebracht en een gedeelte wordt opgehaald door de hulpverleners die de gezinnen hebben opgegeven.

Daarnaast zijn we gesteund door lokale winkeliers en bedrijven:
* Rotary Beverwijk heeft ons een ruimhartige gift geschonken;
* Bij de Boer Lunchroom en Friethuys Heemskerk heeft cadeaubonnen geschonken;
* Family Heemskerk heeft cadeaubonnen geschonken;
* Simon Kaas en Noten Heemskerk maakt 200 stukje kaas voor in de pakketten. Dit doen zij tegen een voordelige prijs en zij zullen kaas doneren voor de lunch voor de vrijwilligers;
* Slagerij John de Roode Heemskerk doneert vleeswarenschotels voor de lunch voor de vrijwilligers;
* Albert Heijn Heemskerk heeft 200 x kerstchocolade gedoneerd voor in de kerstpakketten;
* Meerdere winkels in Heemskerk hebben onze steunactie gepromoot onder het winkelend publiek, door een poster om op te hangen, zodat zij kunnen doneren;
* Oriflame, via betrokken buren hebben wij een donatie mogen ontvangen van Oriflame producten;
* ICT Vanafmorgen Alkmaar heeft ons een laptop en telefoon geschonken voor gebruik m.b.t de werkzaamheden voor onze stichting.

SAMEN MAKEN WE HET MOOIER! Wil je een donatie doen? Dat kan, via de volgende bunq link:

 

Doneer direct aan Stichting Life With Joy